Werken aan jouw toekomst

Werken bij Beeliners betekent werken in een multidisciplinair team aan nieuwe innovaties en prototypes. Jouw inbreng in de vorm van kennis, expertise en creativiteit is daarbij van grote waarde.

Een C.V. zegt veel over jouw verleden, maar wij zijn juist benieuwd naar jouw toekomst. Waar ben jij naar op zoek en wat wil jij graag bereiken? En hoe kunnen wij jou daarbij helpen?

“Wat Beeliners bijzonder maakt is dat je aan veel verschillende projecten werkt in een korte tijd, zonder steeds in een ander team terecht te komen.”

Niels Thomson – Hardware Engineer

“Ik was op zoek naar een functie waar ik al mijn creativiteit in kwijt zou kunnen. Deze functie heb ik bij Beeliners zeker gevonden! Hier krijg ik de vrijheid om out of the box te denken en nieuwe dingen uit te proberen. Daarnaast krijg ik de mogelijkheden om te blijven leren en mijzelf te blijven ontwikkelen in de gebieden waar mijn interesses liggen.”

Esmée Wevers – Marketing Specialist

De voordelen van Beeliners als werkgever

  • Krijg tijd en ruimte om te werken aan je eigen innovaties
  • Ga hybride werken volgens eigen inzicht
  • Profiteer van de mogelijkheden van de interne werkplaats
  • Krijg onkostenvergoeding voor telefonie en reizen
  • Ontvang salaris naar kennis en ervaring
  • Word part of the team. Iedereen heeft iets te zeggen en doet er toe
  • Werk bij een ambitieus bedrijf met groeipotentie

Meer dan werken aan innovaties

Werken bij Beeliners is meer dan alleen maar werken aan innovaties. Zo staat ook het contact hebben met je collega’s centraal. Geniet van de maandelijkse borrels, praatjes bij de koffie en de bedrijfsuitjes.

Ontdek meer

Bouwen aan je toekomst

Haal het maximale uit jouw carrière

Jouw toekomstige collega’s

Maak kennis met je toekomstige collega’s